EPAM Hrvatska organizira virtualni Hiring Sprint – prihvaćate li izazov?

Od 28. studenoga do 2. prosinca, virtualni događaj Hiring Sprint održat će se online, a organizira ga kompanija za softversko inženjerstvo EPAM Hrvatska

Međunarodna tehnološka kompanija EPAM, organizira događaj pod nazivom Hiring Sprint. Ideja ovog događaja jest da kandidati za zapošljavanje mogu sudjelovati u selekcijskom postupku koji se odvija ubrzanim ritmom.

Spremni ste za novu karijeru, ali ste umorni od beskrajnih krugova intervjua? Pridružite se EPAM-u na virtualnom Hiring Sprintu od 28. studenoga do 2. prosinca, i u samo 48 sati od intervjua mogli biste dobiti uvjetnu ponudu* za posao.

Registrirajte se odmah, a njihov specijalist za zapošljavanje će vam se javiti s detaljima unutar 24 sata. Rezervacije termina za sudjelovanje mogu se obaviti putem ove poveznice. Na tom mjestu potrebno je tek ispuniti registracijski obrazac te dobiti potvrdu prijave.

Ubrzajte svoju karijeru

Kao dio globalnog EPAM-ovog tima od preko 60.250 zaposlenika u više od 50 zemalja, imat ćete prilike za profesionalni razvoj već od prvog dana. Imat ćete pristup platformama za učenje, programima mentoriranja, kao i širokom spektru profesionalnih zajednica i događaja. Kroz globalne programe Engineering Excellence, dobivat ćete potrebne treninge na najnovijim i najnaprednijim tehnologijama.

Svakog ćete dana raditi s posvećenim međunarodnim timom, s kojim ćete zajednički rješavati neke od najtežih digitalnih izazova na svijetu.

Koga traže?

Iskusne IT profesionalce u Hrvatskoj koji se mogu pronaći u nekoj od sljedećih uloga:

  • Java Developer (Senior+)
  • JavaScript Developer (Middle+)
  • Test Automation Engineer (.NET, Java and JavaScript or Java) (Middle+)
  • .Net Developer (Middle+)

Zašto odabrati EPAM?

Rast. EPAM je rangiran kao vodeća kompanija za IT usluge na Fortuneovoj listi 100 najbrže rastućih kompanija 2019., 2020. i 2021. godine.

Inovacije. Tim u Hrvatskoj ima utjecaja na mnoge EPAM-ove najveće globalne klijente.

Razvoj. Imat ćete pristup velikoj bazi znanja te vrlo vještom timu, koji je posvećen pribavljanju najnovijih alata i resursa za učenje i osobni razvoj.

Suradnja. Priključite se EPAM-ovim tehničkim zajednicama, ostvarite pristup platformi We Are Community i budite u doticaju s kolegama kroz razne globalne i lokalne timske događaje.

Priključite im se ako ste spremni na izazove u svojoj karijeri!

PRIJAVITE SE OVDJE
* Uvjeti predstavljeni u ponudi vrijedit će nakon što vas se uspješno priključi aktivnom projektu za klijenta