Financial Times uvrstio SysKit na listu najbrže rastućih tvrtki u Europi 

Renomirani poslovni dnevnik Financial Times uvrstio je softversku tvrtku SysKit na popis 1.000 najbrže rastućih tvrtki u Europi. SysKit je zauzeo 771. mjesto, s apsolutnom stopom rasta od 203,8%

Stručnjaci Financial Timesa, u suradnji s njemačkom statističkom tvrtkom Statista, nekoliko su mjeseci analizirali podatke desetaka tisuća europskih organizacija. Glavni kriteriji za uvrštavanje u listu uključivali su ostvareni prihod od minimalno 100 tisuća eura u 2018. godini i 1.5 milijun eura u 2021. godini. Konačno rangiranje i izvještaj kreirali su izračunom složene godišnje stope rasta, koja je minimalno morala iznositi 36,2%.

Na ovogodišnjoj se listi najbrže rastućih tisuću kompanija našao i novi partner .debuga, SysKit.

“Iako smo zadnjih nekoliko godina izrazito usmjereni na skaliranje tvrtke, zbog velike konkurencije, nismo očekivali da ćemo biti uvršteni na listu. Ovo je dodatna potvrda da nam kontinuirano ulaganje u ljude, znanje i proizvod omogućava da stojimo uz bok najuspješnijim europskim organizacijama”, rekao je Toni Frankola, izvršni direktor SysKita.

SysKit razvija platformu za upravljanje Microsoftovim okolinama te su im većina klijenata iz SAD-a i Zapadne Europe. Zahvaljujući uspjehu softvera, privukli su i pažnju investitora pa su prije nekoliko mjeseci ostvarili investiciju od devet milijuna dolara. “Iza svakog našeg uspjeha stoji puno rada i truda. Ovakva priznanja daju nam vjetar u leđa ususret svim projektima koji nas očekuju u ovoj i idućim godinama”, zaključio je Frankola.