GlobalLogic nudi besplatan tečaj za početak karijere u IT industriji

GlobalLogic, brzorastuća IT tvrtka, dio Hitachi grupe, s više od 28.000 zaposlenika u 15 zemalja, pokrenula je besplatni IT Basics Course, online edukacijski program namijenjen studentima ili onima koji rade prve korake u IT području. IT je inovativno područje koje se brzo i neprestano razvija, iznimno je popularno u cijelom svijetu, a na ovaj način će polaznici steći  tehnička znanja i iskustva ključna za njihov rad.

Što možete očekivati?

Program koji će se odvijati na engleskom jeziku počinje 4. travnja, a sastojat će se od 12 predavanja u trajanju od 1,5 do 2 sata, koja će trajati do polovice svibnja. Prijaviti se možete ovdje. Predavači su stručnjaci iz GlobalLogica s višegodišnjim iskustvom koji su tečaj osmislili na temelju vlastitog znanja i iskustva. Podijelit će osnovne informacije i vještine potrebne za početak karijere u IT industriji, od temeljne terminologije do pripreme životopisa.

Između ostalog obradit će teme kao što su – kako odabrati smjer u IT-u, koje su značajke ručnog ili automatiziranog testiranja, kako funkcionira IT projekt menadžment i koje metodologije postoje, koji sve programski jezici postoje i njihove specifičnosti. Uz ove tehničke teme, jedan dio tema će se odnositi na teme kao što su izrada CV-a u IT industriji, intervjui, pregovaranje, najvažnije soft vještine u IT-u i slično. Više informacija o tečaju kao i mogućnost registracije za tečaj možete pronaći na besplatni IT Basics Course.

Rad u IT tvrtki donosi puno pogodnosti

Interes za rad u IT području širom svijeta je vrlo velik, a posebice je porastao posljednjih godina od kada svijet ide prema sve većoj digitalizaciji. Rad u IT-u podrazumjeva nova rješenja koja mijenjaju naš život na bolje kao i priliku da budete dio utjecajnih projekata koji čak mogu promijeniti neke industrije. IT tvrtke omogućavaju dobre pogodnosti i ravnotežu između poslovnog i privatnog života, mogućnost rada od kuće kao i stjecanje novih vještina i nadogradnju.

Za sudjelovanje na tečaju potrebno je imati uređaj (laptop, tablet, pametni telefon i sl.) s pristupom internetu i mogućnošću povezivanja na Zoom sastanke. Napominjemo da se na tečaj mogu prijaviti ne samo studenti, veći i diplomirani studenti kao i oni koji žele steći znanja u IT području. Svi polaznici tečaja imat će pristup snimkama webinara, a nakon završetka tečaja, dobit će online certifikat od GlobalLogica koji potvrđuje njihovo znanje.

Ako ste zainteresirani za IT i želite razumjeti kako ostvariti svoj potencijal kao IT stručnjak, prijavite se na tečaj IT Basics!

U slučaju pitanja, obratite se na it.basics.course@globallogic.com .

IT Basics Course – besplatni tečaj za početnike u IT-u. Pogledajte video.