GlobalLogic nudi studentima zanimljive pozicije na JobFairu 17. i 18. svibnja

Prvi posao za vrijeme ili nakon fakulteta može odrediti nečiju karijeru zato je bitno pažljivo odabrati. 17. i 18. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu održava se još jedan JobFair, u organizaciji studenata FER-a. Ove godine se očekuje oko 2000 studenata i nije čudo da je broj tvrtki koje će se predstaviti popriličan.

Atraktivne pozicije krojene za studente

Na sajmu će se, kao i prošlih godina, predstaviti GlobalLogic, jedan od dugogodišnjih partnera debug  Konferencije. GlobalLogic, dio Hitachi grupacije, je jedan od svjetskih lidera u digitalnom inženjerstvu, a i ured u Hrvatskoj raste posljednjih godina. Trenutačno u Hrvatskoj radi 150 inženjera, a neke od pozicija možete pogledati i na našim stranicama.

Za JobFair, GlobalLogic je pripremio i nekoliko pozicija za studente. Pozicije su atraktivne, omogućavaju sudjelovanje na aktualnim projetkima za velike klijente i ne iziskuju nikakvo prethodno radno iskustvo.

Zabava na štandu – osvojite Nintendo Switch

Na štandu br. 62, posjetitelji će od inženjera i recruitera moći dobiti informacije o GlobalLogic, projektima, otvorenim pozicijama i još puno toga. Osim toga, studenti željni igre moći će se okušati u Nintendo Switch igricama te sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti Nintendo Switch! Dovoljno je samo popuniti obrazac i odgovoriti na nekoliko pitanja.

Više informacija o pozicijama, predstavljanju na JobFairu i nagradnom natječaju u članku – Posjetite GL štand na JobFairu 17. i 18. svibnja