GlobalLogic otvara dva nova inženjering centra u Meksiku

Kontinuirani rast tvrtke za digitalni inženjering dovodi do širenja u Latinskoj Americi i povećanih kapaciteta na većem geografskom području

GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi grupe i lider digitalnog inženjeringa, danas je najavio otvaranje dva nova inženjering i prodajna centra u Meksiku. Centri će se nalaziti u Guadalajari i Mexico Cityju. Ekspanzija će pomoći GlobalLogicu da zadovolji jaku potražnju za digitalnim rješenjima, dok tvrtke iz različitih industrija diljem svijeta nastavljaju transformirati svoje proizvode i digitalna iskustva kako bi bolje uključile svoje korisnike, otvorile nove izvore prihoda i učinile svoju ponudu održivijom. Lokacije proširuju postojeću prisutnost GlobalLogica u Latinskoj Americi, koja uključuje inženjerske i prodajne centre u Argentini i Čileu.

“Godinama kontinuirano provodimo kampanju ekspanzije, identificiramo praznine na tržištu i spajamo ih s novim čvorištima za korisnike,” rekao je Vishal Anand, potpredsjednik Grupe i voditelj za Amerike u GlobalLogicu. „Latinsko-američka regija ključna je komponenta te strategije rasta budući da naši klijenti žele ponuditi različite proizvode i usluge uz bogata korisnička iskustva koristeći prednosti digitalne tehnologije. Naš dokazani pristup zemljopisnom širenju spaja GlobalLogicov inženjering proizvoda i mogućnosti digitalne transformacije s talentima u neposrednoj blizini, čime povećavamo našu inženjersku ljestvicu u korist klijenata širom svijeta.”

GlobalLogic je specijaliziran za digitalni inženjering: kombinira iskustveni dizajn, softverski inženjering i inženjering podataka/sadržaja kako bi zadovoljio potrebe svojih globalnih klijenata. Novi centri omogućuju pristup tehničkim talentima u Meksiku i daje klijentima GlobalLogica priliku za rad s proširenim i raznolikim skupom vještina. Kao dio obitelji Hitachi Grupe, prisutnost GlobalLogica u Meksiku također će nadopuniti značajnu lokalnu prisutnost Hitachija, kako bi klijenti Hitachija diljem Latinske Amerike  dobili zajednička rješenja.

“U novoj smo fazi poslovne evolucije jer digitalizacija kroz umjetnu inteligenciju, strojno učenje i tehnologije u oblaku dramatično mijenja mogućnosti2, rekao je Juan Bello, potpredsjednik i voditelj LatAma, GlobalLogic. “GlobalLogic u tu svrhu dosljedno pruža sveobuhvatnu kombinaciju inženjerskih vještina i sposobnosti kako bismo bili spremni pomoći svim korisnicima da ostvare svoje jedinstvene ciljeve. Ponosni smo što sada to možemo učiniti uz podršku i predanost meksičke inženjerske zajednice.”

Nove lokacije su u potpunosti operativne i već pružaju usluge za nekoliko globalnih tehnoloških korisnika.