Istaknuta radna mjesta za .NET developere kod .debug partnera

U sekciji Zapošljavanje na našem portalu možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga smo tjedna izdvojili oglase kojima je zajednički nazivnik .NET tehnologija.

Top poslovi ovog tjedna

Međunarodna developerska tvrtka EPAM proširila bi svoj tim u Hrvatskoj Senior Test Automation Engineerima za .NET, JavaScript ili Javu. Potrebno je imati barem 3 godine iskustva u softverskoj automatizaciji i poznavanje barem jednog programskog jezika. U EPAM-u se radi prije svega na daljinu, a okruženje je uključivo i međunarodno.


GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a mi ovoga tjedna izdvajamo radno mjesto Senior .Net Backend Developer.


Senior .NET Developere traže i u IBM iX-u. Ta tvrtka je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.200 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način. Njihov je moto “Dobro iskustvo je dobar posao”, pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade.


Na poziciju .NET Team Leada možete se prijaviti u Infinum. Uvjeti za prijavu su nekoliko godina iskustva u upravljanju timovima, a tim u kojem će se raditi broji 18 ljudi. Zadaci će uključivati i suradnju s drugim timovima, i to iz DevOpsa, Mobilea, Frontenda, Designa ili QA. Team Lead će biti zadužena za 5-8 .NET inženjera.


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi