Istaknuti poslovi kod .debug partnera za ovaj tjedan

Na našem webu u svakom trenutku možete pronaći više desetaka oglasa za otvorena radnih mjesta kod .debugovih partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo one za koje sami partneri smatraju da su najatraktivniji u ovom trenutku…

Top poslovi ovog tjedna


FIVE i dalje ima mnogo trenutačno otvorenih pozicija, a ovaj tjedan izdvajaju:

iOS Developer – Ako si zagovornik čiste arhitekture, voliš biti u toku s najnovijim mogućnostima koje nudi iOS platforma, i u prstima imaš već mnogo ispisanih redova koda, želimo te u svom timu!

Javi nam se ako želiš biti dio dobro organiziranog agencijskog tima koji uvažava tvoje ideje i prijedloge, te cijeni proaktivnost i individualni trud uz brigu da svaki član tima ostvari priliku za osobni razvoj, prvenstveno u vidu učenja kroz rad na najsuvremenijim tehnologijama i procesima.

Android Developer – Pridruži se našem uhodanom i organiziranom timu od 21 programera u kojem se svačije ideje i prijedlozi uvažavaju. Radimo s vrhunskim tehnologijama i procesima, a poseban se naglasak stavnja na osobni razvoj svakog pojedinca. Kotlin smo počeli koristiti godinu dana prije verzije 1.0, a na većini projekata koristimo Jetpack Compose.

Senior Java Developer – Tražimo Senior Java Developera koji će se pridružiti našem brzorastućem timu i raditi na projektima različite tematike. Osim raznolikosti projekata, imat ćeš priliku surađivati s multidisciplinarnim timovima koristeći najnovije tehnologije i alate bazirane na Javi (Java, Spring Boot, Kafka, Kubernetes…).

.NET Developer – Tražimo Senior .NET Developera koji će se pridružiti našem timu koji broji više od 40 stručnjaka. Uz support tima kojeg drivea pobošljanje postojećih procesa, imao/la bi priliku rješavati kompleksne probleme na velikom enterprise sustavu, globalnom lideru u softverskom rješenju u staffing industriji.


Naši stari znanci iz Q agency kažu kako traže proaktivne, timski orijentirane i motivirane pojedince za više pozicija, kako developerskih tako i onih u drugim odjelima. Q je već godinama jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a uz brojne pogodnosti svojim zaposlenicima nude rad iz ureda ili na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, mnoge prilike za osobni razvoj i rad na uzbudljivim projektima, budžet za edukacije, brigu o osobnom zdravlju i slično. Za ovaj su tjedan izdvojili tri pozicije, a u sklopu oglasa istaknuti su i platni razredi za svaku od njih. Provjerite detalje ovdje:


Nakon što su u Bornfightu godinama kombinirali model software agencije i izgradnje vlastitih proizvoda, ranije ove godine odlučili su u potpunosti fokus staviti na izgradnju što više uspješnih softverskih startupa.

Jedan od njih je i Elevien, čiji tim broji oko 20 članova, a u potrazi su za novim kolegama i kolegicama. Uloga Product Leada ključna je, budući da je ta osoba zadužena za razvoj proizvoda, poslovanja i tima. Ako ste zainteresirani za pridružiti se Elevienu u tom svojstvu, prvi korak je klik na ovaj link.


Spanu je otvoreno više od 20 inženjerskih pozicija, a ističu sljedeće poslove:

  • Full Stack Developer – Zagreb, Rijeka, Osijek
  • Cyber Security – Open Positions – mjesto rada je Zagreb, a oglas pokriva sve otvorene pozicije u odjelu kibernetičke sigurnosti,
  • Solution Engineer – Zagreb, Rijeka, Osijek; Želite li se pridružiti rastućem timu vrhunskih stručnjaka koji ulažu vrijeme i trud u podučavanje, razvoj karijere i kultiviranje zaposlenika u sljedeću generaciju IT stručnjaka? Došli ste na pravo mjesto, poručuju iz Spana.

GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 26.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a ovoga tjedna izdvajaju:

Test Automation Engineer – pridruži se poticajnom i kreativnom timu u  razvoju softvera koristeći najnovije tehnologije za vodećeg pružatelja tehnologija sustava upravljanja dobavljačima na globalnoj razini

Senior Software Engineer (C++/Linux) – tražimo talentirane inženjere da se pridruže našem timu u razvoju automobilskog softvera za jednog od vodećih svjetskih proizvođača automobila.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi