Ivan Jelušić i ove će godine ravnati .debugom

CSO osječke tvrtke Orqa ima jedinstven hobi – jednom godišnje na dva dana pretvara se u voditelja najveće developerske zafrkancije na ovim prostorima. Tako će biti i ove godine

Posljednje pripreme za .debug su u tijeku i sve je gotovo pa spremno, kako bi se ovoga četvrtka i petka oko dvije tisuće developera moglo uputiti u zagrebačku Laubu i Algebru te uživati u čak 85 točaka programa i nastupima 111 predavača i panelista.

Programom na glavnoj pozornici i ove će godine dirigirati nepogrešivi profesionalac, vrhunski biznismen i nadasve duhoviti Osječanin – neponovljivi Ivan Jelušić!

“S velikim uzbuđenjem čekam četvrtak, kada ću četvrtu godinu za redom otvoriti programersku manifestaciju koja je skalirala u najveći, najvažniji i najznačajniji tehnološki događaj u regiji. Obišao sam na desetke velikih tehnoloških konferencija diljem svijeta i mogu otvorenog srca ustvrditi kako će – sudeći prema pripremama kojima sam svjedočio – ovogodišnji .debug biti produkcijski, sadržajno i atmosferom razinu iznad svega što sam dosad doživio. Velika mi je čast što je Orqi i meni od samih početaka povjereno da budemo bitni kotačići tog impresivnog uspjeha”, poručio je Jelušić.