Izdvajamo otvorena radna mjesta: traže se Java, frontend i Android developeri

u Našoj sekciji Zapošljavanje možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto “Dobro iskustvo je dobar posao”, pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Oni koji se osjećaju “kod kuće” u svijetu digitalnih trendova i vole stvarati relevantan sadržaj, uklopit će se u obitelj IBM iX-a. Trenutačno su u potrazi za:


Bornfight proširuje tim u svojem startupu Elevien, a ovoga tjedna ističu svoje otvoreno radno mjesto za Android developera. Idealni kandidat može biti mid ili senior s barem 2 godine iskustva, a radit će isključivo na jednom proizvodu kompanije, koji se nalazi u fazi MVP-a. Budući da su u Bornfightu predvodnici trenda transparentnosti plaća, za ovu poziciju je objavljen kako platni razred, tako i svi dodatni financijski i nefinancijski bonusi koje kandidati mogu očekivati. Više provjerite na oglasu.


Q agency također ima običaj za otvorene pozicije istaknuti i plaću koja se može, očekivati, pa su tako učinili i ovoga puta. IT kompanija koja je višestruko nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, za ovaj tjedan izdvaja sljedeće natječaje:

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi