Izdvajamo pet najpopularnijih poslova kod partnera .debuga

Za ovaj tjedan izdvojili smo pet oglasa za otvorena radna mjesta koji su se u proteklom razdoblju pokazali kao najatraktivniji, tj. one koje su posjetitelji našeg weba najčešće klikali…

Najpopularniji poslovi

BornfightAndroid Developer za startup Elevien. Idealni kandidat može biti mid ili senior s barem 2 godine iskustva, a radit će isključivo na jednom proizvodu kompanije, koji se nalazi u fazi MVP-a. Budući da su u Bornfightu predvodnici trenda transparentnosti plaća, za ovu poziciju je objavljen platni razred, pa svakako provjerite je li to prilika za vas.


SpanBackend Developer. Osoba za ovu poziciju treba poznavati NET, C#, i SQL Server, koristiti Microsoft Azure DevOps i Git te razvijati komponente infrastrukture (DLL, Windows services itd). Span osigurava kompetitivna primanja, mentorstvo i brojne druge pogodnosti, o kojima sve možete doznati na oglasu.


CombisSistem inženjer za Microsoft tehnologije. Zajedno s timom inženjera, odabrani kandidati imat će priliku raditi na aktivnostima održavanja te projektima iz područja Microsoft tehnologija. Očekuje se barem 2 godine iskustva u implementaciji i održavanju infrastrukturnih rješenja baziranih na MS tehnologijama, a ostale pojedinosti istaknute su ovdje.


About YouBackend PHP Developer. Za ovu poziciju about You traži osobe s Medior, Senior i Lead razina koje bi htjele postati dio njihovog tima u Hamburgu, na daljinu ili u novom Tech Hubu u Zagrebu. Objavljene su i očekivane plaće za svaki rang, pa pogledajte što se nudi.


EPAMLead DevOps Engineer. U svojem zagrebačkom uredu međunarodna tvrtka EPAM zapošljava inženjera koji bi vodio DevOps tim s 3-5 zaposlenika. Traži se napredno poznavanje sljedećih tehnologija: Linux, Networking, Scripting (Bash), monitoring, cloud tehnologija, alata za automatizaciju i Pythona. Detalji su na ovom linku.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi