Izdvojeni poslovi tjedna: Bornfight i Q agency masovno zapošljavaju

U našoj sekciji Zapošljavanje nudi se pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod naših partnera, a tako će biti i ubuduće. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

Zagrebački Bornfight i njegovih 80 specijalista koji paralelno razvijaju 4 vlastita startupa, kreću u snažno širenje svojeg portfelja kompanija okrećući se novom poslovnom modelu — Venture Building. U potrazi su za nekoliko osoba za poziciju Product Lead.

“Kao Product Lead, bit ćeš zadužen/a za razvoj strategije proizvoda, razvoj poslovanja te vođenje i skaliranje svog product teama. Ako razumiješ Agile metodologije, imaš snažne analitičke vještine i problem-solving mindset, bilo bi nam drago upoznati te!”, kažu iz Bornfighta. Oglas je na ovom mjestu, a sve otvorene pozicije u ovoj kompaniji potražite na njihovim stranicama.


Q agency nastavlja sa širenjem poslovanja, pa su za ovaj tjedan izdvojili čak pet atraktivnih pozicija. Evo kako ih sami opisuju:

BA

U svakom Q-ovom projektu važnu ulogu imaju Business Analysti. Kao spona između naših Project Managera i klijenta, oni sudjeluju u raspisivanju requirementa, planiranju sprinteva i development workloada te brojnim drugim zadacima koji su ključni u discovery fazi. Ako se prepoznaješ u ovom opisu te imaš barem 3 godine iskustva u BA području i 5 godina iskustva u ICT industriji, prijavi se na naš oglas.

PM

U Q-u smo ponosni na brojne projekte na kojima smo surađivali s internacionalnim klijentima iz različitih industrija. Njihova kvalitetna i uspješna izvedba ne bi bila moguća bez naših sjajnih Project Managera, a kako broj projekata i dalje raste, tražimo pojačanja u Project Management timu. Konkretnije, tražimo osobe koje imaju barem 3 godine iskustva s vođenjem projekata u IT industriji, a dodatan plus je i prethodno development iskustvo.

React

Tražimo React Developere s minimalno 2 godine iskustva koji bi radili na raznim projektima. Što se tehničkog dijela tiče, za razvoj web aplikacija pomoću React-a očekuje se znanje i korištenje React-ovih naprednih koncepata kao što su HOC, Render props, Compound components itd. Naš React tim dio je većeg JavaScript tima u kojem profesionalni razvoj, osim sudjelovanjem na projektima, potičemo i knowledge sharing radionicama te code reusability projektom. Prijaviti se možete putem oglasa.

Node

U potrazi smo za Node.js Developerima koji imaju barem 2 godine iskustva u Node-u te 3 godine iskustva i odlično poznavanje JavaScript okruženja općenito. Dodatne uvjete, kao što je razumijevanje asinkronog programiranja, možete pronaći u oglasu, u kojem se nalazi i link za prijavu.

Flutter

Naš Flutter team broji skoro 20 ljudi, ali ni to nije dovoljno za sve projekte koji nam stižu. Tražimo osobe koje imaju barem godinu dana iskustva u Flutteru i barem 3 godine iskustva u Mobile Developmentu općenito – prijaviti se možeš putem ovog oglasa. Osim toga, imamo otvorenu poziciju i za osobe koje su dosad primarno radile u iOS-u ili Androidu, a dalje se žele razvijati u smjeru Fluttera – pri tome nudimo mentorstvo i code reviewing te plaću i benefite koji odgovaraju senioritetu osobe u nativnoj tehnologiji.

Više pozicija potražite na debug.hr/jobs