Izdvojeni poslovi tjedna: zapošljavaju Croatia Osiguranje, Five, GlobalLogic, Span…

Nakon sezone godišnjih odmora vraćamo se i starim navikama, pa ćemo nastaviti izdvajati najatraktivnija otvorena devleloperska i srodna radna mjesta kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

GlobalLogic ima otvoreno više od 60 oglasa za posao, a među njima izdvajaju oglas za Java Software Engineer. Traže talentirane inženjere koji će se pridružiti timu u razvoju rješenja usmjerenih prema budućnosti automobilskog softvera. Odabrani kandidati radit će na osiguranju robusnosti, performansi i sigurnosnim aspektima unutar dizajna softvera. Također, ovo je i prilika za rad u modernom razvojnom okruženju s alatima kao što su Java, Jenkins, Git/GitHub EE, SVN, Axivion, Jira itd.


FIVE ima više otvorenih pozicija, a ove dvije su izdvojili za ovaj tjedan:

  • Senior Data Engineer – U potrazi smo za iskusnim Data inženjerom koji će biti član novog Data tima koji se tek formira i pomoći nam u izgradnji nove discipline u suradnji s drugim etabliranim Data timovima unutar Endave.
  • Angular Developer – Tražimo pojačanje za naš tim koji radi na nagrađivanoj platformi za učenje čiji je cilj povećati pismenost učenika i nastavnika u SAD-u. Kao član Angular tima imat ćeš priliku raditi na dugoročnom projektu u Angular 12, RxJS i SCSS, te na dizajn sustavima uz podršku našeg vrhunskog dizajn, QA, DevOps i projektnog tima.

Spanu je otvoreno više od 20 inženjerskih pozicija, a evo na koje su stavili naglasak ovoga tjedna:

  • Full Stack Developer – Zagreb, Rijeka, Osijek
  • Cyber Security – Open Positions – mjesto rada je Zagreb, a oglas pokriva sve otvorene pozicije u odjelu kibernetičke sigurnosti,
  • Solution Engineer – Zagreb, Rijeka, Osijek; Želite li se pridružiti rastućem timu vrhunskih stručnjaka koji ulažu vrijeme i trud u podučavanje, razvoj karijere i kultiviranje zaposlenika u sljedeću generaciju IT stručnjaka? Došli ste na pravo mjesto, poručuju iz Spana.

Nakon što su u Bornfightu godinama kombinirali model software agencije i izgradnje vlastitih proizvoda, ranije ove godine odlučili su u potpunosti fokus staviti na izgradnju što više uspješnih softverskih startupa. Jedan od njih je i Elevien, čiji tim broji oko 20 članova, a u potrazi su za novim kolegama i kolegicama. Naglašavaju da je ovo odlična prilika za sve koji se žele posvetiti razvoju jednog proizvoda, a otvorene pozicije su:


I za kraj, Croatia Osiguranje ističe sljedeća otvorena radna mjesta:

U potrazi smo za Java developerima koji imaju 2 godine iskustva u programiranju koristeći Java programski jezik (Java EE). Java developeri sudjeluju u razvoju, implementaciji i održavanju softverskih rješenja, a očekuje se dobro poznavanje engleskog jezika i iskustvo u radu s relacijskim bazama. Naš IT tim čini preko 120 stručanjaka, a svaki projekt dijelimo u dvotjedne sprinteve s raspodjelom rada prema znanju i mogućnostima. Prijaviti se možete putem linka.

Rad na izazovnim projektima i najnovijim tehnologijama kao Database administrator omogućuje konstantan osobni i poslovni napredak. Database administratori sudjeluju u implementaciji baze podataka te praćenju razvoja i planiranja prelaska na nove verzije Database servisa. Tražimo osobe koje imaju barem tri godine radnog iskustva u administraciji baze podataka te dobro poznavanje Oracleovih proizvoda te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Dinamičnost i rad prema Scrum metodologiji samo su neke od prednosti rada u IT timu Croatia osiguranja. Osim zanimljivih zadataka, Integration developeri sudjeluju u razvoju aplikacije te analiziranju protoka podataka. Znanje koje se očekuje je minimalno dvije godine iskustva u Java programiranju i razvoju integracijskih servisa, a velika prednost je i iskustvo u radu s Oracle bazom podataka. Prijavi se putem linka.

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi