Java stručnjaci trenutačno su vrlo traženi, izdvajamo top oglase

Na našem webu uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo oglase koji su povezani uz trenutačno najtraženiju tehnologiju, barem ako je suditi prema broju otvorenih radnih mjesta kod naših partnera – Javu.

Top Java poslovi

Croatia osiguranje lider je na domaćem tržištu osiguranja, a posljednjih godina posvećuje se digitalizaciji poslovanja. Zbog uvođenja novog CORE sustava i brojnih transformacijskih inicijativa koje organizacija pokreće, traže pojačanja u timu, a kad je riječ o Javi, imaju otvorenu poziciju Java developera. Traži se, među ostalim, 2 godine iskustva, a prijave se primaju do 23. listopada.


Međunarodna developerska tvrtka EPAM za svoj tim u Zagrebu ili na daljinu također traži Java stručnjake, i to na senior i lead pozicijama. Očekivano, traži se 5 ili 7 godina iskustva u toj tehnologiji, uz ostale preduvjete koje možete provjeriti na sljedećim linkovima:


Senior Java Developere traže i u agenciji FIVE, koja je dio globalne kompanije Endava. Mjesto rada može biti Zagreb, Osijek, Rijeka ili Split, hibridno ili u potpunosti na daljinu. Potrebne su barem 3 godine iskustva, a sve ostale pojedinosti potražite ovdje.


IBM iX – nikada nije bilo bolje vrijeme za biti stvaratelj. Ova kompanija je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto “Dobro iskustvo je dobar posao”, pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Stručnjaci za Javu kod njih će pronaći sljedeće prilike:


SV Group domaća je IT kompanija osnovana 1995. godine, a klijenti su im velike tvrtke, posebno iz financijskog i javnog sektora. Razvijaju softver, implementiraju i daju podršku za open source rješenja, IBM-ov su partner u Hrvatskoj za njihova softverska i hardverska rješenja. Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u izradi IT infrastrukture, prije svega u području sigurne pohrane podataka i virtualizacije infrastrukture. Izdvajamo oglas za Full Stack Java Developere.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi