LeverUP Consulting: Novi COO Stjepan Martinić pojačao upravljački tim

Kako bi mogla pratiti ubrzan porast poslovanja, zagrebačka tvrtka LeverUP Consulting, partner .debuga, osnažila je svoje redove i angažirala izvršnog direktora Stjepana Martinića

Novi izvršni direktor (COO) u tvrtki LeverUP Consulting Stjepan Martinić prekaljeni je profesionalac s višegodišnjim iskustvom u rukovođenju timova razvojnih inženjera (developera) i konzultanata. Martinić će omogućiti LeverUP Consultingu daljnje organizacijsko širenje uz zajamčenu kvalitetu u uvjetima brzog rasta poslovanja.

Stjepan Martinić će pridonijeti i svojim dubokim poznavanjem Salesforce eko sustava. Vlasnik je više Salesforce certifikata, s višegodišnjim iskustvom senior consultanta i voditelja korisničke podrške za niz klijenata sa svih strana svijeta.

Stjepan Martinić, COO, LeverUP Consulting – photo: darkomares.com

S iskustvom mentora koji je radio s brojnim mlađim kolegicama i kolegama Martinić će pridonijeti i daljnjem razvoju in-house stručnjaka u LeverUP Consultingu, njihovom profesionalnom napretku i certificiranju unutar Salesforce ekosustava.

“Veselim se radu s novim kolegama i novim prilikama za rast i razvoj, kako osobno tako i cijele tvrtke”, izjavio je Martinić tom prilikom. “LeverUP Consulting nudi sjajne uvjete i izazove i sretan sam što imam priliku pridonijeti svijetloj budućnosti, kako našoj, tako i naših korisnika diljem svijeta”, dodao je.

Martinić dolazi u LeverUP Consulting s pozicije SalesForce Senior Consultant \ Product Support Team Lead međunarodnoj tvrtki Cloudsense. Tamo je među ostalim bio i jedna od ključnih voditelja poslovanja u postupku certifikacije prema standardu ISO 20000. Prije toga, Martinić je radio u prodajnom timu u tvrtki InfoBip.

O tvrtki LeverUP Consulting

LeverUP Consulting, registrirani Salesforce partner, rastući je i ambiciozan dream team visoko učinkovitih i iskusnih stručnjaka za CRM i marketinšku automatizaciju koji su se okrenuli konzultantskoj praksi nakon desetljêća rada s realnim poslovnim izazovima u više industrijskih grana.

LeverUP Consulting je izvozno orijentirana tvrtka koja radi s klijentima iz proizvodne industrije, telekom i IT sektora u  Europi i Sjevernoj Americi. Tim certificiranih Salesforce arhitekata, konzultanata i developera specijaliziran je za marketinšku automatizaciju te radi na rješenjima koja uključuju platforme Saleforce Marketing Cloud i Pardot.