LeverUP Consulting: rast se nastavlja i u 2022.

Poslovni rast treba biti dobro promišljen i dobro pripremljen. LeverUP Consulting ulazi u 2022. godinu sa smjelim planovima za širenje u Europi

“Još početkom 2021., kada smo pokretali poslovanje u Hrvatskoj, imali smo opću sliku o tome što želimo postati. Znali smo koji ćemo smjer odabrati, prepoznali smo najvažnije korake koje ćemo poduzeti kako bismo stigli do cilja. No, kako smo tek počinjali, nismo znali koliko će to potrajati i kada možemo očekivati ostvarenje pojedinih zacrtanih koraka. Drugim riječima, nismo imali polaznu točku za određivanje našeg hodògrama; Nismo se mogli referirati na nešto što smo ranije radili.

No ovakva ‘slobodna’ situacija nam je dala slobodu za brzo djelovanje i za trenutno odgovaranje na sve zahtjeve našega i poslovanja naših klijenata. Drugim riječima, bili smo agilni, i takvi smo ostali” – pišu iz LeverUpa, prilikom objave poslovnih rezultata za prošlu godinu.

LeverUP je početkom 2021. bila tek ideja, a službene web stranice bile su im jedina “nekretnina”. Početkom 2022. već imaju urede u različitim dijelovima Europe: u regijama Adriatic i Baltic.

Globalno poslovanje

Klijenti im dolaze s raznih strana Europe, ali i s drugih kontinenata. U 2021. LeverUP Consulting uglavnom je surađivao s međunarodnim korporacijama sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, (zapadnoj) Europi i u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovo globalno iskustvo pomoći će im i u pokretanju poslovanja na našim domaćim tržištima, na Jadranskoj i Baltičkoj obali.

“Sve to nam daje čvrsto samopouzdanje i spoznaju da smo na pravom putu te da ćemo nastaviti sa širenjem i u 2022. godini”, kažu iz ove kompanije, jednog od partnera .debuga.

Raste i broj Salesforce certifikata

Ukupno znanje i ekspertiza tima raste iz mjeseca u mjesec, pa trenutno LeverUp ima ukupno 50 godina iskustva u Salesforceu. Certifikacijska baza također je u porastu, i sada broji 30 Salesforce certifikata.

“Zahvaljujući poslovnim praksama i industrijskim standardima u okolnostima kada se tehnologije i rješenja izuzetno brzo razvijaju, naši klijenti mogu bolje postaviti vlastita očekivanja te preciznije planirati i provoditi projekte. A što dalje? Ostajemo na zacrtanoj trasi i nastavljamo raditi ono u čemu smo najbolji!”, zaključili su.

Više informacija: www.leverup.io