Marko Barić novi je direktor marketinga IT tvrtke Notch

Marko Barić novi je direktor marketinga hrvatske IT tvrtke Notch. S pozicije direktora marketinga, fokus Barića će biti na definiranju, razvoju i implementaciji marketinške strategije, koja uključuje sve marketinške aktivnosti – od društvenih medija i digitalnih kampanja do oglašavanja i kreativnih projekata koji će doprinijeti daljnjem jačanju brenda Notch.

“Izuzetno mi je drago što sam se priključio timu jedne od najbrže rastućih full service softverskih tvrtki u centralnoj Europi. Vjerujem da ću uspješno surađivati s kolegicama i kolegama i zajednički doprinijeti dodatnom razvoju i napretku Notcha”, izjavio je prilikom dolaska Marko Barić, direktor marketinga Notcha.

Zadovoljstvo novim pojačanjem ne krije predsjednik Uprave Notcha, Mihael Sedmak: “Uvjeren sam da će dolazak Marka Barića, koji iza sebe ima bogato iskustvo i sjajne rezultate, doprinijeti dodatnom rastu i razvoju Notcha. Veselim se našim zajedničkim rezultatima i uspjesima”.

Barić u Notch dolazi iz Bazzara gdje je kao direktor marketinga, bio zadužen za razvoj i implementaciju marketinških strategija za tržišta Hrvatske i Srbije. Bogato iskustvo i znanje na području marketinga stjecao je tijekom više od 13 godina karijere radeći u nizu međunarodnih kompanija kao što su The Hut grupa, cip Marketing i Bazzar.