Najavljujemo keynote predavanja Maje Bilić i Luke Abrusa na .debugu

Nakon otvaranja i uvodnog keynote predavanja koje je već najavio Huawei, drugi dan .debuga započet će keynote sessionom tijekom kojeg ćemo čuti dva predavanja. U petak, 13. prosinca, program će tako otvoriti Maja Bilić, Global Programmatic Ads Lead u Googleu, a odmah nakon nje nastupit će i Luka Abrus, CEO FIVE-a.

Od diplome do Googlea – vodič kroz donošenje odluka o karijeri, naslov je predavanja koje će održati Maja Bilić, čija je karijera započela u Hrvatskoj, a do danas se razvila do Googleovog ureda u New Yorku. Ovako je najavial svoj keynote: “Gdje početi u izgradnji karijere? O čemu razmišljati prilikom odabira poslodavca i pozicije? Koje su bitne lekcije koje sam naučila iz iskustva u Hrvatskoj i inozemstvu – kroz sličnosti i razlike rada u malom IT startupu u Hrvatskoj koji je narasao međunarodno, te rada u Googleu kao masivnoj globalnoj korporaciji pokušat ću vas provesti kroz priču koju bi voljela da je meni netko ispričao prije 10 godina”…

10 pogrešaka koje sam napravio kao mladi IT-jevac, naziv je predavanja koje će uslijediti odmah nakon, a koje će održati Luka Abrus, nekadašnji suradnik Buga, a danas čelni čovjek jedne od najvećih hrvatskih programerskih tvrtki, s uredima – između ostalog – također u New Yorku. Luka je ovako opisao svoje predavanje: “U 20 godina karijere kroz studentske poslove, male startupe, korporacije i vlastite tvrtke imao sam tu ogromnu sreću da mogu mnogo naučiti iz vlastitih grešaka. Ako tek krećete na svoj IT put, možda je ovo prilika da budete nešto manje sretni i skupite iskustvo iz tuđih pogrešaka…”


Više o svemu saznajte na .debug konferenciji 12. i 13. prosinca 2019.