Najavljujemo novi Photomath Talk: Full Stack Development i Photomathov Marketplace

8. Photomath Talk bit će na temu “Full Stack Development at Photomath…wait, what?”

Marketplace, Photomathova globalna web platforma za distribuiranu izradu sadržaja, manje je poznat sustav krajnjim korisnicima, ali i developerima, kojima je često neobično čuti da u Photomathu već 5 godina postoji tim (čak 11!) web inženjera, a koji odnedavno nosi ime “Marketplace”.

Više od 4000 freelance matematičkih stručnjaka diljem svijeta svakodnevno na Marketplaceu kreiraju visokokvalitetna rješenja matematičkih problema u nekoliko područja matematike, a sve s ciljem kako bi korisnici Photomath aplikacije za svaki problemski zadatak dobili pristupačnu, visokokvalitetnu i pravovremenu pomoć Photomatha.

Marketplace tim bavi se razvojem te platforme, održavanjem unutarnjih i vanjskih web platformi za izradu i upravljanje sadržajem, ali i brojnih unutarnjih alata i sustava koji podržavaju tu cijelu infrastrukturu.

Više detalja o Marketplace timu, njihovim projektima, tehnologijama i problemima koje rješavaju, saznajte na ovom online meetupu kroz predavanja frontend i backend inženjera:

  • srijeda, 21. rujna 2022.
  • 18.00 – 19.00 sati
  • online (Zoom)

NAGRADNA IGRA:

Kao i uvijek, na kraju vas čeka Q&A i nagradna igra s Photomath poklon paketima – prva nagrada je vodootporni ruksak za laptop!

Prijave:

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem ovog obrasca.

Svi prijavljeni će na dan meetupa dobiti Zoom poveznicu za sudjelovanje putem e-maila koji ostave u prijavi.

Sve novosti pratite na službenom Facebook eventu.

Što je Photomath Talks?

Serija virtualnih meetupa za tehnološku zajednicu. Saznajte što i kako rade inženjerski timovi u Photomathu te koje sve složene tehnologije pogone ovu naizgled jednostavnu aplikaciju. Photomath aplikacija samo je “vrh sante leda”, a kroz ovu seriju meetupa, naši će iskusni inženjeri približiti unutarnje funkcioniranje Photomatha, poput procesa razvoja sadržaja i web softverske infrastrukture koja to sve omogućava.

Aktualnu ponudu poslova u Photomathu provjerite na web stranici karijera, a za redovite novosti iz života Photomatha zapratite ih na Linkedinu.