Najpopularniji IT poslovi ovog mjeseca

U našoj rubrici Zapošljavanje možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku donosimo pet oglasa koje su posjetitelji najčešće otvarali ovog mjeseca.

Najpopularniji poslovi mjeseca

IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. U potrazi su za Java Developerima.


FIVE, an Endava company ima oglas za Senior .NET Developera. Posao se može obavljati iz ureda u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, ili pak na daljinu te hibridno. Traži se poznavanje tehnologija C#/.NET, ASP.NET, JavaScript/TypeScript, NoSQL, a kandidati će imati prilike raditi s više od 30 vrlo iskusnih full-stack developera.


About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU. Izdvajamo popularni oglas za Backend PHP Developere – Medior, Senior i Lead ranga.


Span ima otvorene pozicije za Low Code / No Code Consultante koji će raditi na implementaciji Low Code/No Code platforme kod klijenata, unutar tima stručnjaka i na izazovnim velikim međunarodnim projektima.


Fintech startup Aircash traži Senior Android Developera, osobu koja bi vodila razvoj njihove Android aplikacije. Osim znanja i iskustva očekuju i da se kandidati uklope u njihovu otvorenu i prijateljsku kulturu te da imaju entuzijazam za stvaranje novih proizvoda i usluga u području fintecha.

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi