Osječki Barrage u potrazi je za frontend i backend developerima

Developerska konferencija .debug ove će se godine održati 15. i 16. lipnja, u zagrebačkom kampusu Algebre i susjednoj Laubi, kao i na proširenim prostorima između te dvije lokacije. Program će biti nikada bogatiji, uz čak pet paralelnih trackova, a više detalja o svemu možete potražiti na developerskom internetskom portalu debug.hr. Na istom mjestu potražite i ulaznice za ovogodišnji .debug, koje već brzo nestaju…

Na debug.hr možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Osim toga, trenutačno je tamo istaknuto više od 120 otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo od njih izdvojili ovoga tjedna.

Barrage

Trenutačno otvorene pozicije u osječkoj firmi Barrage su Senior Frontend/Tech Lead i Backend developer (mid/senior).

Senior Frontend/Tech Lead – u potrazi smo za osobom koji će voditi naš frontend tim. Na ovoj poziciji priželjkujemo visokomotiviranu osobu koja će bez problema komunicirati s članovima tima, product managerima, drugim voditeljima i odjelima. Uz dobro razvijene voditeljske vještine, potrebno je imati višegodišnje iskustvo programiranja u nekim od modernih JavaScript alata – React i Vue.js.

Odgovornosti uključuju, ali nisu ograničene na:

  • rukovođenje razvojnim timom i osiguravanje kvalitete rada
  • razvoj i održavanje softverskih proizvoda i aplikacija
  • koordinacija s drugim odjelima za rješavanje problema i podršku klijentima
  • praćenje najnovijih trendova i tehnologija za poboljšanje proizvoda i procesa razvoja.

Backend Developer – tražimo talentiranog backend developera koji će se pridružiti našem timu programera i sudjelovati u razvoju vrhunskih web aplikacija. Naš odabir je osoba koja posjeduje razumijevanje različitih programskih jezika kao što su Node.js i Rust te poznaje sustav za upravljanje verzijama kao što je Git, a uz to sve ima izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost rada u timu.

Ako si osoba koja se pronašla u ovom opisu i želiš raditi na internacionalnim i izazovnim projektima javi im se putem linka: Barrage – otvorena zamolba.


Developerska konferencija .debug ove će godine okupiti više od 40 najboljih domaćih IT kompanija. Preko 120 trenutačno otvorenih pozicija potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi