Otkrivamo 40 predavanja i više od 60 predavača s .debuga – broj karata je oganičen, nabavite svoju

Kompletan program ovogodišnjeg .debuga bit će objavljen 2. svibnja, a do tada vam otkrivamo 40 od ukupno 68 predavanja i panela koje ćete moći pogledati na čak 4 stagea…

Ako niste neko vrijeme posjetili naš portal debug.hr, predlažemo da mu danas posvetite kojih minut-dva pažnje jer smo objavili preview ovogodišnjeg programa .debuga – naslove 40 od ukupno 68 predavanja koliko će ih biti održano na 4 stagea.

Uz to, u sekciji u kojoj slikama predstavljamo naše predavače, sada ćete ih na našem portalu pronaći gotovo 70, od njih gotovo stotinjak koliko ih se priprema za nastup.

Finalni program .debuga i sve predavače objavit ćemo 2. svibnja, a na portalu debug.hr svakodnevno možete pratiti i novosti vezane uz hrvatsku developersku scenu, kao i dobivati najsvježije informacije o ovogodišnjem izdanju najspektakularnijeg programerskog događaja u godini.

Do tada – ne zaboravite nabaviti svoju kartu. Broj ulaznica je ograničen kada je riječ o fizičkom dolasku na .debug, a kako je potražnja iz dana u dan sve veća, sigurni smo da će biti u potpunosti rasprodane debelo prije .debuga.

Ako želite doći i dva dana uživati u najboljim programerskim predavanjima na čak 4 stagea, kao i u golemom šatorskom naselju naših partnera – najboljih hrvatskih tech tvrtki – požurite po svoj primjerak:

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica

Evo kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu: