Otkrivamo prve detalje o ovogodišnjem .debugu!

Nova lokacija omogućit će nam da .debug 2022 bude sadržajno najveći i produkcijski najraskošniji do sada, uz još više mjesta za druženje, učenje i zabavu tijekom dva dana konferencije

Pripreme za .debug 2022 već su dugo u tijeku, a sada imamo i nekoliko konkretnih novosti koje bismo željeli podijeliti s developerskom zajednicom. Ove će godine najveća i najzabavnija developerska konferencija u regiji biti još veća, bogatija, sadržajnija i atraktivnija.

Održat će se u potpuno novom prostoru, novom Algebrinom kampusu u Zagrebu, samo nekoliko stotina metara južnije od prve lokacije. No, novi kampus dat će nam produkcijske mogućnosti kakve do sada nismo imali, tako da već sada možemo najaviti da će na .debugu 2022 predavanja biti raspoređena u čak četiri paralelna tracka. Uz već postojeće i poznate vam trackove #devslife, #techtrends i #hardcore, uvodimo i novi: #masterclass!

Novi Algebra kampus

Save the date

Osim u sadržajnom i lokacijskom smislu, .debug će ove godine biti osvježen i s nekoliko novih atraktivnih partnera, uz poneko iznenađenje – o čemu ćete više doznati u narednim tjednima.

Napomenimo i kako će ulaznica u prodaji biti više nego do sada, pa će svi koji to žele .debug moći pratiti uživo. Onima koji iz bilo kojeg razloga neće fizički doći na konferenciju, ali i svim vlasnicima ulaznica, svih preko 60 predavanja bit će dostupno kako putem live streaminga, tako i kasnije za gledanje na zahtjev.

Za sada je bitno tek da si rezervirate datume 2. i 3. lipnja 2022., za dvodnevnu developersku zafrkanciju, networking, traženje posla i uživanje u vrhunskim predavanjima domaćih i stranih stručnjaka!