Otvorene prijave za besplatni Flutter Bootcamp by ASEE & Hivetech

Cilj je obučiti polaznike da sami mogu stvarati mobilne aplikacije na brz i efikasan način

ASEE, vodeća kompanija u digitalizaciji bankarskog i payment sektora u Hrvatskoj i regiji i Hivetech, jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Srednjoj Europi,  udružile su snage u organizaciji serije besplatnih predavanja o Flutter tehnologiji. Predavanja su namijenjena i polaznicima s predznanjem programiranja u ovoj sve popularnijoj  tehnologiji, ali i onima koji se prvi puta s njome susreću. Cilj bootcampa je polaznike obučiti radu s Flutter tehnologijom kako bi i sami mogli stvarati mobilne aplikacije na brz i efikasan način.

Predavanja su besplatna te će se od 2. svibnja do 7. lipnja 2023. održavati u prostorijama Wespa Spaces, Radnička cesta 50, 10000, Zagreb te online.

Za sudjelovanje je obavezna prijava putem linka: https://bit.ly/3ob1QCP.

Flutter je open source mobilni SDK koji se koristi za razvoj mobilnih Android i iOS aplikacija i pruža brzo i učinkovito korisničko iskustvo.

Svoje znanje i ekspertizu će u 12 predavanja Flutter Bootcampa prenijeti software developeri Ivana Šimunjak i Petar Bubalo iz ASEE i Ilija Leko i Dario Josipović iz Hivetecha, koji će s polaznicima podijeliti posljednje trendove u razvoju mobilnih aplikacija te pružiti teorijska i praktična znanja rada u Flutter tehnologiji.

Sve što online polaznici trebaju imati je vlastito računalo i stabilnu internetsku vezu kako bi mogli sudjelovati u praktičnom radu dok će polaznici koji će program pohađati uživo trebati imati svoj laptop.