Požurite po svoju ulaznicu za .debug, do sada ih je prodano 80%

Najspektakularnija developerska konferencija dosad održana u našoj regiji dogodit će se 15. i 16. lipnja, a ulaznica je preostalo jako malo… Osigurajte svoju na vrijeme!

Preostalo je točno 30 dana do održavanja .debuga, najvećeg developerskog spektakla dosad održane u našoj regiji. .debug pripremamo u zagrebačkoj Laubi i Algebrinom kampusu, gdje će se 85 predavanja stranih i domaćih predavača moći poslušati u pet paralelnih trackova, tijekom 15. i 16. lipnja, uz obilazak .debuga na otvorenom, šatorskog naselja gdje naši partneri pripremaju i dvodnevno druženje sa svim sudionicima, uz prigodno iće i piće…

Broj karata puštenih u prodaju za ovogodišnji .debug je ograničen kako bi gužva na događanju bila podnošljiva, pa ne iznenađuje da približavanjem samog spektakla one – ponestaju. U ovom trenutku prodano ih je 80%, pa je izvjesno da ćemo prodaju zaustaviti za koji dan. Prigrabite, utoliko, svoj primjerak dok još stignete, na www.debug.hr. Za studente smo osigurali značajan popust, kao i na grupne dolaske.

Program ovogodišnjeg .debuga je obavljen – točnu satnicu možete pogledati na www.debug.hr.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu.