Požurite po svoju ulaznicu za .debug, već ih je prodano 80%

Najspektakularnija developerska konferencija dosad održana u našoj regiji dogodit će se 2. i 3. lipnja, a ulaznica je preostalo jako malo… Osigurajte svoju na vrijeme!

Preostalo je nešto više od tri tjedna do održavanja .debuga, najvećeg developerskog spektakla dosad održane u našoj regiji. .debug pripremamo u novootvorenom Algebra Campusu Zagreb, gdje će se 68 predavanja stranih i domaćih predavača moći poslušati u četiri paralelna tracka, tijekom 2. i 3. lipnja, uz obilazak .debuga na otvorenom, šatorskog naselja gdje naši partneri pripremaju i dvodnevno druženje sa svim sudionicima, uz prigodno iće i piće…

Broj karata puštenih u prodaju za ovogodišnji .debug ograničili smo na 1200, kako bi gužva na događanju bila podnošljiva, pa ne iznenađuje da približavanjem samog spektakla one – ponestaju. U ovom trenutku prodano ih je 80%, pa je izvjesno da ćemo prodaju zaustaviti za koji dan. Prigrabite, utoliko, svoj primjerak dok još stignete, na www.debug.hr. Za studente smo osigurali značajan popust, kao i na grupne dolaske.

Program ovogodišnjeg .debuga je obavljen ovdje, a ulaznicu možete ugrabiti klikom na sljedeći link:

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica