Prodano je 30% dostupnih ulaznica za .debug – Early Bird period trajat će do kraja nedjelje

Developerska konferencija Buga održat će se 2. i 3. lipnja u Algebra Campusu Zagreb, a već sada je prodano čak 30% dostupnih ulaznica, pa će s vikendom završiti i Early Bird faza prodaje…

Ulaznice za najspektakularniji developerski događaj dosad održan u nas, .debug, svakim su danom sve traženije, pa je kontingent od 30% dostupnih ulaznica, koje smo pripremili po povlašenoj Early Bird cijeni – rasprodano. Ipak, Early Bird period smo odlučii produžiti do kraja nedjelje, 10. travnja 2022. do 23:59.

Nakon toga će se ulaznica za ovogodišnji .debug prodavati po redovnoj cijeni. Evo što pojedini tip ulaznice podrazumijeva.

Ulaznica za .debug

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se održati 2. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu.

Cijena (Early Bird period): 750 kn (600 kn + PDV) – puna cijena će biti 999 kn.

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konfrenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se odžati 2. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu.

Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Ne postoji Early Bird period za studentske ulaznice. Cijena: 250 kn.

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu. Cijena (Early Bird period): 500 kn (400 kn + PDV) – puna cijena će biti 650 kn. 

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu. Ne postoji Early Bird period za online studentske ulaznice. Cijena: 200 kn.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu…

Kada, gdje i kako?

Ovogodišnji .debug dogodit će se 2. i 3. lipnja 2022. u novoizgrađenom Algebra Campusu Zagreb, a tijekom dva dana održavanja moći će se poslušati 66 predavanja na 4 stagea te obići 35 šatora naših partnera na “.debugu na otvorenom”.

Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustav ovdje ili ispod ovog teksta, a ukoliko ih odaberete 3 ili više koje nisu studentske, automatski će vam se obračunati i količinski popust od 20%. Za specifične upite javite se na adresu info@debug.hr.

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica