Radna mjesta za test i presales inženjere kod .debug partnera

Na našem portalu možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo od njih izdvojili ovoga tjedna.

Top poslovi ovog tjedna

Span ima otvoreno radno mjesto Software Test Engineer, za koje se posao može obavljati u Zagrebu, Rijeci ili Osijeku. Traži se relevantno radno iskustvo, poznavanje različitih tehnologija, među kojima SQL-a, Azure DevOpsa, Jire, HTML-a, CSS-a, REST-a i ostalih.


Q agency kažu kako traže proaktivne, timski orijentirane i motivirane pojedince za više pozicija, kako developerskih tako i onih u drugim odjelima. Q je već godinama jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a uz brojne pogodnosti svojim zaposlenicima nude rad iz ureda ili na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, mnoge prilike za osobni razvoj i rad na uzbudljivim projektima, budžet za edukacije, brigu o osobnom zdravlju i slično. Za ovaj tjedan pozornost skrećemo na njihovu poziciju Tech Presales Engineer.


Međunarodna developerska tvrtka EPAM proširila bi svoj tim u Hrvatskoj Senior Test Automation Engineerima za .NET, JavaScript ili Javu. Potrebno je imati barem 3 godine iskustva u softverskoj automatizaciji i poznavanje barem jednog programskog jezika. U EPAM-u se radi prije svega na daljinu, a okruženje je uključivo i međunarodno.


GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a mi ovoga tjedna izdvajamo sljedeća dva radna mejstA:


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi