Reaktivna arhitektura – novi Serengetijev meetup u Splitu

Serengeti, jedna od vodećih software development tvrtki u Hrvatskoj, organizira predavanje i druženje u svom uredu na splitskoj rivi

Software development tvrtka Serengeti u svom splitskom uredu organizira predavanje na temu reaktivne arhitekture, koje će se održati 15.9.2022. Događaj je besplatan,a pozvani su svi oni koji žele naučiti više o reaktivnoj arhitekturi.

Samo predavanje održat će Serengetijev direktor razvoja Saša Ivičević.

Saša je Java developer s dugogodišnjim iskustvom u razvoju poslovnih web aplikacija za velike multinacionalne tvrtke. U Serengetiju je odgovoran za vođenje produktnih timova. Bavi se agilnim metodologijama i uživa u praćenju novih koncepata i trendova u programiranju.

Na ovom meetupu upoznat ćemo se sa samim reactive manifestom i konceptom reaktivnog programiranja te ćemo se pozabaviti samom arhitekturom reaktivnih sustava.

Reaktivna arhitektura je pristup arhitekturi koji ima za cilj korištenje asinkronog slanja poruka ili arhitekture vođene događajima za izgradnju responzivnih, otpornih i elastičnih sustava. Takvi sustavi moraju podržati povećanje opterećenja i onemogućiti nedostupnost, a developeri usvajajući reactive manifesto i paradigme reaktivnog programiranja stvaraju upravo takva rješenja.

Predavanje će biti održano na hrvatskom jeziku, a nakon službenog dijela slijedi druženje uz burgere i pivo. Početak je u 17:00 na adresi Obala Hrvatskog narodnog preporoda 10 ( 4.kat).

Agenda:

  • 16:30 Okupljanje
  • 17:00 Predavanje
  • 17:45 Burgeri i pivo

Želite li sudjelovati na ovom događanju, link za prijavu je ovdje.

Dobra vijest za Splićane je da nakon ovog predavanja Serengeti već polovinom 10. mjeseca planira još jedan zanimljivi meetup, također u Splitu. Za više informacija pratite Serengetijevu web stranicu www.serengetitech.com te objave na društvenim mrežama.