Saznajte kako postavljati prava UX-orijentirana pitanja od stručnjaka iz Infobipa i Rimac Automobila

Znati postaviti pravo pitanje u pravom trenutku vještina je koja će vam pomoći u raznim prilikama u životu. U ovom slučaju, radi se o postavljanju pravih pitanja u službi poboljšanja korisničkog iskustva.

Prava pitanja mogu nam otkriti sve potencijalne situacije u kojima se korisnici mogu zateći. Bez pravilnog istraživanja korisnikovih potreba, frustracija i ciljeva, krajnji proizvod može rezultirati neispunjenim korisničkim iskustvom, što nerijetko dovodi do neželjenih radnji.

Iz tog je razloga Infinumov dizajn tim pozvao goste iz Infobipa i RImac Automobila kako bi porazgovarali upravo o važnosti kvalitetnih pitanja.

Bruno Rakamarić, UX Researcher iz Infobipa, otkrit će kako je raditi kao profesionalni postavljač pitanja u Infobipu, kako postavljati prava pitanja i kako kvaliteta pitanja koja postavljamo oblikuju naše odluke o dizajnu i produktima.

Luka Lenard, UX/UI Design Manager iz Rimac Automobila, pokazat će nam kako izgleda odabir najboljeg medija za ispravnu komunikaciju korisnicima kad se radi o UX-u hyper auta i što treba komunicirati kako bi korisnik bio siguran da je interakcija s autom uspostavljena.

Pridružite im se na Infinum Design Talksima u srijedu, 10. studenog u 17 sati.