Senior ste u IT-u? Izdvajamo nekoliko otvorenih pozicija za vas

Na našem portalu, u sekciji Zapošljavanje, možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovotjedni pregled izdvojili smo pet oglasa u kojima se traže seniori s iskustvom u različitim područjima.

Top poslovi za viši senioritet

Međunarodna developerska tvrtka EPAM proširila bi svoj tim u Splitu Senior Big Data Developerima, a posao se može obavljati i na daljinu. Osnovni zadaci bit će rad s AWS-om, a traži se iskustvo s Big Datom, Java/Scala tehnologijama te Pythonom.


Jedna od najuspješnijih domaćih aplikacija u svijetu, Sofascore, ima više od 22 milijuna korisnika, a na Google Play Storeu bilježi iznimno visoku ocjenu od 4,8. Trenutačno imaju otvoreno više oglasa, a mi smo izdvojili onaj za Senior Digital Product Designera.


Digitalna transformacija u Hrvatskom Telekomu nastavlja se, kao i potraga za novim stručnjacima u IT sektoru. Među ostalim, u potrazi su za Senior .Net Developerima koji će raditi na digitalnoj transformaciji usluga za privatne i poslovne korisnike. Ističu dinamično okruženje i rad u međunarodnim timovima stručnjaka.


Q agency već je godinama jedan od najpoželjnijih IT poslodavaca, a uz brojne pogodnosti svojim zaposlenicima nude rad iz ureda ili na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, mnoge prilike za osobni razvoj i rad na uzbudljivim projektima, budžet za edukacije, brigu o osobnom zdravlju i slično. Izdvajamo otvorenu poziciju Mid-to-Senior IT Business Analyst.


GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 26.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Njihova pozicija u ovom izboru je AUTOSAR Engineer (svi senioriteti).


Više pozicija potražite na debug.hr/jobs

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi