Serengeti live meetup u Bjelovaru: Monorepo – One To Rule Them All

Serengeti, jedna od vodećih hrvatskih software development tvrtki, s development centrima u Zagrebu, Bjelovaru, Varaždinu, Splitu, Srbiji te Bosni i Hercegovini organizira besplatno predavanje i druženje u Bjelovaru!

Software development tvrtka Serengeti organizira meetup s predavanjem na temu Monorepo – One To Rule Them All, koji će se održati 10.02.2023. u Zeppelin Pub-u u Bjelovaru. Događaj je besplatan za sve koji se prijave na vrijeme i koji žele saznati zašto je Monorepo arhitektura trenutno „vruća“ tema u development svijetu.

Predavanje će održati Dalibor Pleskalt, Angular Developer s preko 15 godina iskustva u IT-u tijekom kojih je prošao više različitih područja – od sistemskog dijela (VmWare, SAN, VoIP, Azure Cloud) do developmenta (JavaScript, PHP, SQL, TypeScript). Uža specijalizacija mu je Angular, a uz njega ga najviše zanimaju UI/UX te Java.

Sudionici meetup-a će doznati što je to Monorepo arhitektura repozitorija, koje su prednosti ovakve arhitekture repozitorija te pomoću kojih alata sam razvoj može biti ugodniji. Također, biti će riječi o tome koji su njeni fundamentalni koncepti, zašto koristiti ovakvu arhitekturu, koje su značajke i što očekivati od monorepo alata, kako timovi mogu dijeliti kod, zašto je CI brži te kako omogućuje neovisnost timova.

Prezentacija će biti na hrvatskom jeziku, nakon čega slijedi druženje uz burgere i pivo. Početak je u 16:00h na adresi Matice Hrvatske 6, Bjelovar. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prethodnu registraciju na ovom linku.

Agenda:

  • 15:30 Okupljanje
  • 16:00 Predavanje i Q&A
  • 16:45 Burgeri i pivo