SofaScore najavljuje keynote predavanje Zlatka Hrkaća na .debugu

Drugi dan .debuga, Bugovog developerskog spektakla koji će se 2. i 3. lipnja održati u Zagrebu, otvorit će Zlatko Hrkać, CEO i suosnivač SofaScorea, tvrtke čiji app koristi 22 milijuna korisnika…

Na .debugu – znate to već – pozornica je rezervirana samo za prvoligaše tech scene. Ako itko zna što je prva liga, na globalnoj razini, i u stvarnom i u prenesenom smislu – onda je to ekipa zaljubljenika u tehnologiju i u sportske rezultate – glasoviti  SofaScore. Nihov suosnivač i CEO, Zlatko Hrkać, za ovogodišnji .debug priprema keynote predavanje intrigantnog naslova, “Što povezuje Olivera Dragojevića i naših 22 milijuna korisnika?

Zlatko će ispričati nepoznate priče o osnivanju i prvim danima tvrtke. Objasnit će nam kakvu je ulogu Oliver Dragojević igrao u nastanku jednog od najpopularnijih globalnih produkata i zašto bez njega možda nikada ne bi bilo SofaScorea. Zašto nikada nisu rekli da je SofaScore startup, kako su došli na ideju za projekt, koje su bile glavne prekretnice i koji su momenti bili ključni da mala tvrtka sa zagrebačkih Vrbana naraste do svjetske razine — na ovom predavanju očekuju vas odgovori na sve to i još puno toga, uz osobni Zlatkov osvrt na dos and don’ts za sve one koji se upuštaju u avanturu pokretanja novog projekta u IT industriji.

Zlatko Hrkać je suosnivač i glavni direktor SofaScorea, kompanije koja stoji iza istoimene aplikacije za praćenje sportskih rezultata u realnom vremenu, s preko 22 milijuna aktivnih korisnika u cijelom svijetu. Analitika Sofinih algoritama za ocjenjivanje sportaša globalno je cijenjena i prepoznata, osobito među najvećim svjetskim zvijezdama nogometa, košarke i desetaka drugih sportova.

Ulaznice za fizički dolazak na .debug su rasprodane, no i dalje možete nabaviti ulaznice za online praćenje najvećeg developerskog spektakla u regiji…

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica