Sve o sustavu za jednostavno plaćanje putem broja mobitela IziPay poslušajte na .debugu

Ove jeseni Zagrebačka banka u svoju je mobilnu aplikaciju, m-zabu implementirala još jednu inovativnu funkcionalnost digitalnog bankarstva – IziPay.

Jednostavno, brzo i potpuno sigurno slanje novca omogućeno je tako svega jednim klikom na kontakt iz imenika. Na taj način klijenti Zagrebačke banke mogu slati novce neovisno o tome u kojoj banci primatelj ima otvoren račun i to bez upisivanja IBAN-a.

Korištenje IziPaya vrlo je jednostavno – prvi korak je registracija korisnika upisivanjem podataka unutar mobilne aplikacije m-zaba, dok je za slanje novca potrebno tek odabrati primatelja i razlog uplate. Putem mobilne aplikacije m-zabe moguće je besplatno slanje novca bez potrebe poznavanja broja računa primatelja i banke u kojoj je račun otvoren. Ne morate upisivati IBAN primatelja – jednostavno odaberite kontakt iz imenika ili unesite broj mobitela. Ako primatelj još ne koristi IziPay, SMS-om će dobiti uputu kako primiti novac.

Kako bi primatelj primio IziPay plaćanje, nužno je da poveže broj mobitela i IBAN svojeg računa na koji želi da se uplati novac. To može napraviti tako da se besplatno registrira kao primatelj  IziPay plaćanja putem mobilne aplikacije m-zaba ili odabirom linka iz SMS-a za jednokratno primanje uplate putem interneta. Primatelj plaćanja nema obavezu preuzimanja aplikacije, već se za primanje novca može registrirati i putem web stranice.

IziPay plaćanje je sigurno, a u svakom trenutku moguće je provjeriti sve svoje transakcije – one koje čekaju na izvršenje, kao i one koje su već izvršene.

Za detaljne informacije posjetite web stranicu Zagrebačke banke, a više o ovom sustavu poslušajte u predavanju koje će na .debugu održati Bruno Posedi, direktor CRM-a i voditelj procesa upravljanja prodajom u ZaBi.