Top 5 developerskih pozicija ovog tjedna

Na našem portalu uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. I ovoga smo tjedna izdvojili neke posebne prilike, kao i oglase koji su se pokazali najpopularnijima u proteklom razdoblju.

Top poslovi ovog tjedna

Q agency traži React Developere koji bi radili na raznim projektima, primarno u frontendu. Što se tehničkog dijela tiče, za razvoj web aplikacija pomoću Reacta očekuje se znanje i korištenje Reactovih naprednih koncepata kao što su HOC, Render props, Compound components itd. Q-ov React tim dio je većeg JavaScript tima u kojem profesionalni razvoj, osim sudjelovanjem na projektima, potiču i knowledge sharing radionicama te code reusability projektom.


Span traži osobe za poziciju Business Analyst/Project Manager. Zahtjevi uključuju 2 godine iskustva, izvrsno poznavanje engleskog jezika i spremnost na učenje novih tehnologija. Dodatno će cijeniti iskustvo u upravljanju projektima, PMP i SCRUM certifikate te poznavanje Active Directoryja, ADFS-a, ili Azurea.


Endava Adriatic (donedavno poznata i kao digitalna agencija FIVE), ima otvoren natječaj za poziciju Test Automation Engineer, evo kako ga opisuju: U potrazi smo za iskusnim inženjerom za automatizaciju testiranja koji bi svoj rast nastavio u našem QA timu od 45+ stručnjaka kroz rad na najsuvremenijoj tehnologiji, kao i interne inicijative poput karijernog coachinga, programa mentorstva, QA talksa i Automation talksa.


About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU, ili pak u njihovoj centrali u Hamburgu. Izdvajamo poziciju Full Stack Developer – Medior, Senior, Lead, za koju su predviđena primanja od 60 pa do više od 85 tisuća eura godišnje.


GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a mi ovoga tjedna izdvajamo radno mjesto Automation QA engineer.


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi