Top poslovi kod .debug partnera ovog tjedna

Na našem portalu, u sekciji Zapošljavanje, uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U ovotjednom pregledu donosimo neke zanimljive, trenutačno otvorene oglase.

Top poslovi tjedna

“U Croatia osiguranju izravno ćeš učiti od najvećih stručnjaka u industriji. Radeći za predvodnika digitalizacije osiguranja, pomoći ćeš nam osigurati pružanje najsuvremenije usluge na tržištu – onakve kakvu i sami očekujemo”, kažu iz Croatia osiguranja i pozivaju sve zainteresirane da se pridruže vrhunskom timu od stotinu IT stručnjaka koji brinu o neometanom funkcioniranju njihovih poslovnih aplikacija i servisa. Za ovaj tjedan izdvajaju sljedeće oglase:


Digitalna agencija Q trenutačno zapošljava preko 300 stručnjaka, za koje kažu da stvaraju rješenja za različite svjetske brandove, koji svijet čine bržim i boljim mjestom – dok se pritom vrlo dobro zabavljaju. Posljednjih godina redovito dobivaju nagrade za najboljeg poslodavca i svrstani su među najbolje softverske tvrtke u regiji. Ovoga tjedna naglasak stavljaju na sljedeće otvorene pozicije:


EPAM Hrvatska organizira virtualni Hiring Sprint. Na ovom događaju, koji se održava od 28. studenoga do 2. prosinca, kandidati za zapošljavanje mogu sudjelovati u selekcijskom postupku koji se odvija ubrzanim ritmom. Registrirajte se odmah, a njihov specijalist za zapošljavanje će vam se javiti s detaljima unutar 24 sata. Rezervacije termina za sudjelovanje mogu se obaviti putem ove poveznice. U samo 48 sati od intervjua mogli biste dobiti uvjetnu ponudu za posao.

Neke od otvorenih pozicija, koje na ovaj način planiraju popuniti, uključuju Java Developer (Senior+), JavaScript Developer (Middle+), Test Automation Engineer (.NET, Java and JavaScript or Java) (Middle+) te .Net Developer (Middle+).


IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.200 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način. Njihov je moto “Dobro iskustvo je dobar posao”, pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Ovom prilikom ističu sljedeća otvorena radna mjesta:


Stotinjak trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.