Top poslovi ovoga tjedna: developere traže IBM iX, FIVE i GlobalLogic

U sekciji Zapošljavanje na portalu debug.hr i nakon konferencije nudi se pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod naših partnera, a tako će biti i ubuduće. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

GlobalLogic kontinuirano ima otvoreno više zanimljivih pozicija, a ovoga puta izdvojili su dvije. Za jednog od vodećih proizvođača automobila na svijetu otvorili su poziciju Lead/Senior Build and Release System Engineer/ DevOps Engineer. Traže talentirane inženjere koji će sudjelovati u razvoju naprednih rješenja za povezane značajke automobilskog softvera. Kandidati moraju imati znanja o izgradnji i lansiranju CI/CD (Zuul/Ansible; Jenkins), Linux/Yocto, poznavati Python, Cmake te C++. Provjerite koje su još vještine nužne/poželjne kao i koje benefite nude.

Globallogic Communication Stack tim već godinama sudjeluje u razvoju Ethernet/TCP IP automobilskog Stacka temeljenog na AUTOSAR standardu. Partner je njemačka tvrtka Elektrobit, globalni dobavljač ugrađenih i povezanih softverskih proizvoda za automobilsku industriju čiji softver pokreće preko milijardu uređaja u više od 100 milijuna vozila. Oglašena pozicija je Software Developer for Automotive Ethernet TCP/IP Stack. Provjeri detalje na linkovima.

IBM iX – nikada nije bilo bolje vrijeme za biti stvaratelj. Ova kompanija je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto “Dobro iskustvo je dobar posao”, pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Oni koji se osjećaju “kod kuće” u svijetu digitalnih trendova i vole stvarati relevantan sadržaj, uklopit će se u obitelj IBM iX-a. Za ovaj tjedan ističu poziciju Senior Java Developer, na kojoj možete raditi u Osijeku, Varaždinu ili Zagrebu.

Developere aktivno traže i u agenciji FIVE. Evo njihove ponude:

Senior Java Developer – Tražimo Senior Java Developera koji će se pridružiti našem brzorastućem timu i raditi na projektima različite tematike. Osim raznolikosti projekata, imat ćeš priliku surađivati s multidisciplinarnim timovima koristeći najnovije tehnologije i alate bazirane na Javi (Java, Spring Boot, Kafka, Kubernetes…).

.NET Developer – Tražimo Senior .NET Developera koji će se pridružiti našem timu koji broji više od 40 stručnjaka. Uz support tima kojeg drivea pobošljanje postojećih procesa, imao/la bi priliku rješavati kompleksne probleme na velikom enterprise sustavu, globalnom lideru u softverskom rješenju u staffing industriji.

Više poslova kod najboljih domaćih IT kompanija potražite na www.debug.hr/jobs/

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi