Undabot osvojio prestižnu nagradu Web Excellence Award

Uz 6 osvojenih nagrada u 2022. godini, u siječnju 2023. u Undabotov ured stigla je i prestižna Web Excellence Award za projekt redizajna portala Showbuzz. Nagrada je to koja se dodjeljuje projektima koji promiču kreativne ideje, nove poslovne modele i inovativne web tehnologije

Preko 1200 prijavljenih radova iz cijelog svijeta konkuriralo je za nagrade Web Excellence Award, a osvojeno prvo mjesto u kategoriji Website/Lifestyle dokazuje da je kvaliteta redizajna portala showbuzz.hr prepoznata na međunarodnoj razini.

Novi dizajn korisničkog sučelja, interaktivna prezentacija sadržaja i optimizirana integracija s društvenim mrežama pridobili su naklonost zajednice za web dizajn, a osvježeni izgled stranice povjerenje brojnih čitatelja, čime se potvrđuje da portal podiže standard u donošenju najboljeg showbiz sadržaja na moderan način.

“Izuzetno nam je drago što je showbuzz.hr nakon redizajna zasjao u vizualno i funkcionalno pristupačnijem ruhu, a kroz bogati sadržaj svojim čitateljima nastavlja svakodnevno donositi ono najbolje iz svijeta showbiza. Prošlu smo godinu zaokružili rekordnom čitanosti, a novu godinu započinjemo bogatiji za ovo međunarodno priznanje. Posebna je čast što je struka prepoznala kvalitetu redizajna, a ovaj uspjeh dodatan je poticaj da nastavimo predvoditi trendove i pomicati granice u medijskoj industriji”, izjavio je Domagoj Repač, voditelj upravljanja projektima Novih medija Nove TV.

Zadovoljstvo klijenta i kvaliteta izrade projekata uvijek su na prvom mjestu, poručuju iz Undabota. Inzistiraju na  najboljim rješenjima, organizacijski i projektno, i to je vidljivo kroz kulturu kvalitete koja je utkana u svakodnevno poslovanje – od prvog kontakta s klijentom pa do faze održavanja aplikacije. Ova nagrada dodatno potvrđuje da je njihov fokus na izvrsnost i stvaranje optimalnog korisničkog iskustva pravi pristup pri razvoju inovativnih digitalnih proizvoda koji su globalno konkurentni.

“Iznimno mi je drago da je visoka razina kvalitete korisničkog sučelja u izvedbi Undabota prepoznata u dizajn zajednici koja je projektu dodijelila nagradu Web Excellence Awards. Veliko hvala na povjerenju i iskrene čestitke našem dragom klijentu Novoj TV i pohvale cijelom Undabot timu”, zaključuje Hrvoje Kapetanović, glavni izvršni direktor tvrtke Undabot.