Undabot osvojio Web Excellence nagrade za dva projekta web redizajna

U najnovijem izdanju prestižnog međunarodnog natjecanja Web Excellence Awards, Undabot, jedna od vodećih IT tvrtki sa sjedištem u Zagrebu, istaknula se s čak dvije osvojene nagrade. Riječ je o priznanjima u segmentu Website koje je ova hrvatska IT tvrtka osvojila za redizajn portala DNEVNIK.hr u kategoriji Media & News te za redizajn vlastite web stranice u kategorijama Computer/IT te Software Development.

U kategoriji Website, nagradama se odaju priznanja projektima u području dizajna i razvoja internetskih stranica. U ovom je krugu natjecanja bilo prijavljeno više od 1500 projekata iz 26 zemalja sa šest kontinenata.

“Izuzetno smo zahvalni i ponosni što smo primili priznanja Web Excellence Awards. Naš uspjeh svjedoči o trudu i stručnosti našeg tima poslovnih analitičara, dizajnera i developera koji se u svaki projekt daju 100% – i to se odražava na rezultatima. Ovo postignuće ne pripada samo našem timu već i našem klijentu koji može s ponosom isticati svoj nagrađeni internetski portal”, kazao je Hrvoje Kapetanović, glavni izvršni direktor Undabota.

“Čitatelji svakodnevno nagrađuju aktualnost i pravovremenost DNEVNIK.hr-a kada su u pitanju vijesti iz zemlje i svijeta, no portal istom ažurnošću prati i odgovara na potrebe svoje publike. Njezine preference i želja za još boljim doživljajem informiranja utkani su u novi dizajn DNEVNIK.hr-a koji svojim modernim izgledom, modularnošću, brzinom, intuitivnošću te preglednošću prati svjetske trendove, za što smo sada dobili i potvrdu struke”, rekao je Domagoj Repač, voditelj upravljanja projektima Novih medija Nove TV.

O Web Excellence Awards

Web Excellence Awards je platforma za poduzetnike, IT tvrtke i eksperte za digitalna rješenja kroz koju mogu prikazati svoj rad i sudjelovati u međunarodnim natjecanjima. Više informacija dostupno je na Web Excellence Awards internetskim stranicama.