VIDEO: najavljujemo nastup Infinuma na .debugu 2022

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo tvrtku Infinum

Od proteklog .debuga Infinum je prošao kroz reorganizaciju u vrhu uprave i obavio redizajn svojeg branda, preuzeli su makedonsku kompaniju 3P te zaposlili nekoliko desetaka novih stručnjaka. Oni koje su zaposlili, kod njih ostaju iz nekoliko razloga – koji su to razlozi i koliko često im podižu plaće, doznat ćete pogledate li naš današnji video intervju. Gost u .debug studiju bio je Filip Gulan, Head of Mobile u Infinumu.

Filip je najavio i nastup Infinuma na ovogodišnjem .debugu, na kojem će njihov predavač govoriti o serverless tehnologijama, a novi će CEO Nikola Kapraljević – Nixa sudjelovati na zanimljivoj panel raspravi o budućnosti IT-a.

.debug 2022 održat će se 2. i 3. lipnja, a na njemu će pored Infinuma nastupiti preko 35 vodećih domaćih IT kompanija sa svojim boothovima, predavanjima i drugim iznenađenjima. Ulaznice možete nabaviti ovdje:

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica