VIDEO: Predstavljamo partnera .debuga, Sofascore

U seriji razgovora u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2024. Predstavljamo tvrtku Sofascore, gost je Marijan Živić, Chief Product Officer

Sofascore je danas jedna od najuspješnijih hrvatskih aplikacija u svijetu, ima oko 25 milijuna aktivnih korisnika i konstantno se širi na nove sportove i lige, kao i u smislu širenja poslovanja te zapošljavanja. Ove godine na .debugu, osim partnera, imaju i novu ulogu – produkcijskog suradnika, s kojim smo zajedničkim snagama otvorili novi track, posvećen isključivo dizajnu.

Od dizajna, preko biznisa, karijernog napretka pa do toga kako spojiti tamburicu i softver – mnogo toga o navedenim temama u našem je studiju ispričao Marijan Živić, Chief Product Officer, koji je na tu poziciju stigao iz developmenta, ali i glazbe. Marijan će na .debugu održati i predavanje “Product Management – koja je stvar sljedeća na repertoaru?” i to nikako ne želite propustiti.

Sofina predavanja pronađite na rasporedu, njihov track #desing powered by Sofascore u Algebri, izlagački booth na platou ispred Laube, a ulaznice za sve to – u nastavku.

Kupi ulaznicu

250 €

Ulaznica

50 €

Studentska ulaznica

100 €

Online ulaznica

30 €

Studentska online ulaznica