VIDEO: predstavljamo SofaScore i njihov nastup na .debugu 2022

Drugi najbolje ocijenjeni predavač s lanjskog .debuga, CTO SofaScorea Josip Stuhli, posjetio je naš studio kako bi sabrao dojmove s lanjske konferencije, ispričao nam što je novoga u njihovoj kompaniji od prošle godine te kako se planiraju predstaviti ove godine.

U SofaScoreu je od lani zabilježen rast broja zaposlenika, kako u Hrvatskoj tako i izvan nje, porastao je broj korisnika i sportova koje prate, a mjesečno njihovi serveri zabilježe čak 600 TB prometa. Kako se nose sa svim time, koje će stručnjake poslati na ovogodišnji .debug, ali i o čemu će u keynoteu pričati CEO SofaScorea Zlatko Hrkać – sve to doznajte u narednih 13 minuta.

Ulaznice za .debug su u prodaji, a samo ograničeni broj dostupan je po povlaštenoj “early bird” cijeni. Požurite i osigurajte svoju ulaznicu za najbolji developerski spektakl u regiji ovdje:

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica

Kako biste dobili dojam što vas čeka 2. i 3. lipnja na .debugu 2022, još jednom prenosimo drugo najbolje ocijenjeno predavanje s .debuga 2021, Josip Stuhli – “Od 0 do 20 milijuna korisnika“: