VIDEO: predstavljanje Aircasha, fintech startupa koji će prvi puta sudjelovati na .debugu

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, danas predstavljamo hrvatsku fintech kompaniju Aircash

O Aircashu možda već znate ponešto – što je to, čemu služi, gdje se njihove kartice mogu kupiti i slično. Za slučaj da ne znate, doznat ćete u prvom dijelu današnjeg videa, u kojem predstavljamo ovaj ambiciozni i propulzivni hrvatski startup iz područja financijske tehnologije, a koji će ove godine kao partner sudjelovati na .debugu.

U drugom dijelu videa čut ćete kakve nove developere traže i koje im sve uvjete nude, ali i što pripremaju za .debug. Sve ovo predstavio nam je Hrvoje Ćosić, CEO Aircasha, koji će i sam održati jedno predavanje na našoj konferenciji.

.debug 2022 održava se 2. i 3. lipnja u Algebrinom novom kampusu u Zagrebu, a pratit ćete ga moći i putem streaminga. Ulaznice su u prodaji, a svi vlasnici ulaznica, bilo za fizički ili online pristup konferenciji, imat će mogućnost sva predavanja pogledati i nakon događaja, u snimci.

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica