VIDEO: Predstavljanje partnera .debuga, GlobalLogic

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo tvrtku GlobalLogic Gost je Vladimir Kosanović, Country Manager

GlobalLogic je s nama od prvog .debuga, a od prošlog izdanja konferencije ušli su u nove industrije, postali dijelom korporacije Hitachi Group te, naravno, nastavili velik rast poslovanja. Kad je riječ o novom kadru, u potrazi su za talentima koji bi radili u mnogim tehnologijama. O kojim se tehnologijama i projektima radi, objasnio je prvi čovjek GlobalLogic Hrvatska, Vladimir Kosanović, u našem TV studiju.

Rekao je ponešto i u međunarodnom okruženju i multinacionalnom timu u kojem djeluju, o velikim globalnim klijentima za koje rade, kao i o humanitarnim akcijama u kojima sudjeluju. Na predavanju na .debugu, koje će održati njihovi Mario Rotim i Krešimir Tušek govorit će o svojoj specijalnosti, ugradbenim (embedded) sustavima, a posjetitelji će moći osvojiti i nagrade odgovarajući na tehnička pitanja povezana s tom temom.

Online ulaznice za .debug i dalje su u prodaji…

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica