Za Serengeti možete raditi od kuće, u Hrvatskoj, ili pak u Keniji

Nagrađivana domaća konzultantska tvrtka za razvoj softvera Serengeti osnovana je 2007. godine, a od tada je radila na preko 300 projekata. Razvojne urede imaju u Zagrebu, Bjelovaru, Varaždinu, Nairobiju u Keniji, Kragujevcu u Srbiji, a najavljeno je širenje i na SAD. Cijenjen su partner za tvrtke u financijskoj, logističkoj, energetskoj, zdravstvenoj i industrijskoj proizvodnji, a zbog širenja poslovanja imaju i stalne potrebe za novim developerima.

Kandidatima koji prođu selekcijski proces nudi se konstantno učenje uz rad, unaprjeđenje njihovih vještina, izvrsna ravnoteža posla i privatnog života, sportske i rekreacijske aktivnosti, timski eventi, kao i mogućnost rada od kuće.

Serengeti developerima nudi vrlo konkurentne plaće u skladu s tržišnim uvjetima, jasne i transparentne opise i sistematizaciju radnih mjesta, nagrade za vjernost zaposlenika, povećanje plaća kroz vrijeme, kao i nagrade za posebna postignuća. Postojeći zaposlenici mogu dobiti i do 1.350 eura ako pomognu u dovođenju novog inženjera u kompaniju, a uz posao svi se mogu dodatno obrazovati te certificirati u raznim područjima od njihovog interesa.

Sve otvorene pozicije u Serengetiju možete potražiti izravno na njihovim stranicama, a popis developerskih upražnjenih radnih mjesta u Hrvatskoj dostupan je i na stranicama .debuga.